logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/12/11 - 11:40
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دکتر عارف به پویش «بهبود رفتارهای ترافیکی هلال‌احمر» پیوست/ رونمایی از ۳ کتاب در هلال‌احمر با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری

جلسه شورای مدیران جمعیت هلال‌احمر با حضور معاون اول رئیس جمهوری و رئیس جمعیت هلال‌احمر، معاونین، روسای سازمان‌ها و حضور برخط مدیران‌عامل این جمعیت در سراسر کشور، برگزار و در حاشیه این جلسه، دکتر عارف به پویش بهرفت (بهبود رفتارهای ترافیکی) هلال‌احمر پیوست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ در این جلسه، رئیس جمعیت هلال‌احمر و نماینده ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر به ایراد سخن پرداختند و گزارشی از دستاوردها و ارائه خدمات در قالب طرح ملی خدمات نوروزی هلال‌احمر در نوروز ١۴٠۴ توسط دبیرکل جمعیت هلال‌احمر ارائه شد.


در ادامه جلسه، تعدادی از معاونین و رؤسای سازمان‌های تابعه جمعیت هلال‌احمر گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های مجموعه خود را به طور مختصر ارائه کردند.


در پایان و پس از ایراد سخن معاون اول رئیس جمهور، از سه کتاب منتشر شده در جمعیت؛ «از جان گذشته (روایت مأموریت‌های خاص از امدادگران هلال‌احمر)، روزی که تصمیم گرفته شد (برگفته از سخنرانی‌های دکتر کولیوند در یادواره‌های شهدای امدادگر در استان‌ها) و کتاب نخل مقاوم (با الهام از خاطرات بعدالرضا ارغایی امدادگر هلال‌احمر در دوران دفاع مقدس)» رونمایی شد.
همچنین با حضور معاون اول رئیس جمهور و رئیس جمعیت هلال‌احمر از پویش بهرفت (بهبود رفتارهای ترافیکی) با هدف کاهش تلفات و حوادث جاده‌ای در قالب طرح ملی خدمات بشردوستانه در نوروز ١۴٠۴، نیز رونمایی شد و دکتر عارف با امضای میثاق‌نامه، به این پویش پیوست.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 169568
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب