logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/09/17 - 10:47
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تهیه 2100 بسته حمایتی و معیشتی در کهگیلویه و بویراحمد

جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد در سومین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه 2 هزار و 100 بسته حمایتی و معیشتی در سراسر استان توزیع می کند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد، با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، سومین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه جمعیت هلال احمر استان آغاز شد تا تعداد 2 هزار و 100 بسته‌معیشتی  میان نیازمندان توزیع شود.

حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ابتدا از همه هلال احمری ها برای تلاشهای مستمر و همیشگی و در همه شرایط متشکرم. امروز شاهد کار خیرخواهانه جمعیت هلال احمر استان هستیم، این سومین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه در هلال احمر است که با نهایت دقت در حفظ حرمت و شأن خانواده ها، این بسته ها را دریافت می کنند.

خوشبختانه رزمایش کمکهای مومنانه در هلال احمر علاوه بر داوطلبان و خیرین با توجه ویژه هلال احمر کشور و استانداری به صورت وسیع و قابل توجه در سراسر استان به شکل مطلوبی اجرا شده است و در مرحله سوم آن تعداد 2 هزار و 100 بسته متشکل از 7 قلم کالای ضروری مورد نیاز خانواده های نیازمند به ارزش تقریبی هر بسته 4 میلیون ریال آماده و به سرعت به شهرستان ها انتقال داده شده تا در مناطق روستایی و محروم توزیع شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: خوشبختانه جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در اجرای سیاست های هلال احمر کشور خیلی خوب و موفق عمل کرده است و از دید استانداری این جمعیت در سطح کشور از استانهای برتر  محسوب می شود و مردم استان هم قدر شناس این زحمات بوده و دعای خیر آنها مایه دلگرمی و استحکام عزیزان در تلاش های آتی خواهد بود.

کلانتری تاکید کرد: از همه خیرین که توان مالی دارند دعوت می کنم چه از طریق هلال احمر یا نهادهای دیگر کمک کنند تا به امید خداوند متعال شرایطی برای گسترش این رزمایش مهیا شود که در سراسر استان نیازمندی نباشد که چشم انتظار دریافت این بسته ها باشد.

جهان بین مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان نیز در این برنامه، گفت: تاکنون 5 هزار و 600 بسته حمایتی و معیشتی تحت عنوان رزمایش کمک‌های مومنانه و در سه مرحله و در راستای تحقق شعار (هلال احمر حلقه اتصال توان توانمندان به نیاز نیازمندان )تأمین شده و در توزیع آنها نیز تلاش شده است تا حتماً به دست نیازمندان واقعی از جمله مستمندان، بیماران مبتلا به کرونا و مشاغل آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا برسد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 66936
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب