تداوم امدادرسانی ۲۵۵ تیم هلالاحمر در حوادث جوی 57 شهرستان/ به حدود 7 هزار حادثهدیده امدادرسانی شد
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر گفت: طی پنج روز گذشته ۲۸ استان کشور متاثر از برف و کولاک و آبگرفتگی بودند که تاکنون ۲۵۵ تیم عملیاتی هلالاحمر در 14 استان به ۶۸۱۳ نفر امدادرسانی کردهاند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ مهدی ولی پور افزود: ۱۰۹۷ امدادگر تاکنون در ١٤ استان آذربایجان غربی، اصفهان، بوشهر، قزوین، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، زنجان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان جنوبی، هرمزگان و یزد که شامل ٢٧ شهر، ٦٦ روستا، ٩ منطقه عشایری و ٢٤ جاده کوهستانی میشود، ۲۰۳۶ نفر را اسکان اضطراری داده و تا این لحظه سه اردوگاه در چابهار با ظرفیت ٥٠٠ نفر و کنارک با ظرفیت ١٠٦ نفر برپا کردهاند.
وی افزود: همچنین علاوه بر انتقال ٦٦ نفر به منطقه امن و یک نفر به مرکز درمانی، ۱۴۱ دستگاه خودرو از برف رهاسازی شده و ۲۶ واحد مسکونی هم از آب تخلیه شدهاند، همچنین دو نفر از هموطنان در سیل لامرد و داراب جان خود را از دست داده اند.
ولی پور گفت: در این مدت ۱۱۰ دستگاه چادر، ۷۱۳ تخته موکت، ۸۹۰ تخته پتو، 4431 کیلوگرم نایلون، ۱۰۴۲ ست شستوشو، ۱۳۶ بسته غذایی، 2740 کیلوگرم برنج و 1715 قوطی کنسروجات، ۴۱ کیلوگرم خرما و 2415 بطری آب معدنی میان آسیب دیدگان توزیع شد.
امدادرسانی در ٣٤ شهرستان در استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، فارس، بوشهر،خوزستان و خراسان جنوبی ادامه دارد.