بیش از ۸۵۰ نیروی عملیاتی هلالاحمر استان تهران آماده پوشش امدادی نماز عید سعید فطر در پایتخت و شهرستانهای استان تهران
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان تهران گفت: بیش از ۸۵۰ نفر از عوامل عملیاتی هلالاحمر در سطح استان از جمله نجاتگران کادر و داوطلب و پزشکان و پرستاران، آماده پوشش امدادی نماز عید سعید فطر در پایتخت و شهرستانهای استان تهران خواهند بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر_تهران؛ شاهین فتحی مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان تهران ضمن تبریک عید سعید فطر، گفت: جمعیت هلالاحمر استان تهران با همکاری سایر دستگاههای امدادی، وظیفه پوشش امدادی این مراسم با شکوه را با مشارکت بیش از ۵۰۰ نیروی عملیاتی در مصلی امام خمینی (ره) پایتخت که با حضور مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد، عهدهدار است.
وی در ادامه افزود: همزمان با مراسم پایتخت، در کلیه شهرستانهای استان تهران نیز با مشارکت بیش از ۳۵۰ نیروی عملیاتی کادر و داوطلب، پوشش امدادی نماز عید سعید فطر را بر عهده خواهیم داشت و به هموطنان خدمت رسانی خواهیم کرد.
فتحی در پایان بیان کرد: عوامل عملیاتی هلالاحمر در مراسم عید سعید فطر در پایتخت با بهره گیری از بیش از ۲۰ خودروی امدادی عملیاتی همچون آمبولانس، اتوبوس آمبولانس و موتورلانس و همچنین در سایر شهرستانهای استان تهران با بهرهگیری از بالغ بر ۱۲۰ دستگاه خودروی امدادی عملیاتی، خدمات خود را به هموطنان ارائه خواهند کرد.