بهرهمندی بیش از ۳۵۰ نفر از خدمات کاروان سلامت در روستاهای دیواندره
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان از بهرهمندی بیش از ۳۵۰ نفر از خدمات کاروان سلامت در روستاهای کم برخوردار شهرستان دیواندره خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ کردستان؛ پیام جلالی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: همزمان با دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه، ۳۵۵ نفر از کاروان سلامت در روستاهای محروم شهرستان دیواندره خدمت گرفتند.
وی در ادامه بیان کرد: در این کاروان سلامت خدماتی اعم از دندانپزشکی، پزشک زنان، دارویاری و پزشک عمومی ارایه شد.
جلالی افزود: همچنین بیماران در بخشهای مختلف، ۸۵ نفر پزشک عمومی و ۷۵ نفر دندانپزشکی، ویزیت رایگان شدند و ۱۵نفر دانش آموز و ۷۰نفر از بزرگسالان توسط مربیان آموزش دیدند.
دیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: این کاروان با همکاری جمعیت هلال احمر شهرستان دیواندره و شبکه بهداشت به روستاهای یوزباشکندی و بایزید آباد بخش کرفتو از توابع شهرستان اعزام شد.
وی افزود: در این برنامه، کارگاه آموزشی با موضوع آگاهی رسانی خطرات و رفتار ایمنتر در برابر مین و مواد منفجره جامانده از جنگ و کارگاه آموزشی مخاطرات توسط مربیان هلال احمر برای مخاطبین برگزار شد.
وی ادامه داد: همچنین جوانان و داوطلبان حاضر اقدام به تست فشار خون، قند خون و همچنین ارایه ۷۵ بسته بهداشتی و ۴۰ بسته آموزشی به خانوادهها و دانش آموزان این مناطق کردند.