logo

یکشنبه 12 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/08/18 - 11:15
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بهره‌مندی بیش از ۱۱۰۰ بیمار کم‌برخوردار از تجهیزات بانک امانات پزشکی گلستان

از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون، هلال احمر گلستان با ۶۸۸ قلم تجهیزات پزشکی به بیش از ۱۱۰۰ بیمار کم‌برخوردار خدمات رایگان ارائه کرده است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، محمد حسین ییلاقی معاون امور داوطلبان این جمعیت گفت: در راستای خدمت رسانی به بیماران کم برخوردار در استان گلستان، از ابتدای سال ۱۴۰۰ با استفاده از ظرفیت ۱۳ بانک امانات تجهیزات پزشکی در شهرستان‌ها به یک هزار و ۱۷۹ بیمار، اقلامی از قبیل کپسول اکسیژن، عصا، ویلچر، واکر، ساکشن و... به ارزش ۱۸ میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال به صورت رایگان امانت داده شد. 
 
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر گلستان افزود: در سال جاری ۲۷۹ کالای پزشکی جدید به ارزش ۹ میلیارد ریال توسط خیرین به اقلام بانک امانات استان اضافه شده است که با این تعداد کل تجهیزات موجود در بانک امانات هلال احمر گلستان به ۶۸۸ قلم رسید.
 
گفتنی است هلال احمر گلستان از پیشگامان طراحی و راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی با بهره گیری از ظرفیت خیرین در سطح کشور و استان است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 87273
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب