برگزاری آزمون ارتقاء درجه امدادگران و نجاتگران هلالاحمر همدان
با شرکت ٩١ نجاتگر از استان همدان و ١٤ نجاتگر از استانهای همجوار، آزمون ارتقاء درجه نجاتگران جمعیت هلالاحمر استان همدان برای کسب درجه ایثار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان همدان؛ علی سنجربگی مدیرعامل این جمعیت با اشاره به اینکه فعالیتهای نجاتگران جمعیت هلال احمر معمولا در محیطهای نامناسب و شرایط سخت (گرما، سرما، کولاک، ارتفاعات و طبیعت وحشی) انجام می شود و برای کار در چنین شرایطی به آمادگی جسمانی بسیار بالا و مهارت کافی نیاز است، افزود: رتبه بندی و اعطای درجه به نیروهای داوطلب جمعیت در راستای آمادگی و ارتقای توان عملیاتی این عزیزان در پاسخگویی به حوادث و سوانح احتمالی صورت می گیرد.
وی افزود: آمادگی جسمانی تنها با تمرین منظم و عملی حاصل می شود و رقابت، انگیزه مناسبی برای تمرین ایت. بنابراین آزمون ایثار می تواند شاخص مناسبی برای سنجش آمادگی نیروها و گزینش افراد مناسب و چابک جهت عملیاتهای امداد و نجات باشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان اضافه کرد: این آزمون براساس اصول علمی - فنی و سالها تجربه، برنامه ریزی شده که طی دستورالعمل اعطای درجه با برگزاری آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی پس از تأیید سلامت متقاضیان برگزار میشود.
سنجربگی افزود: برگزاری آزمون به منظور سنجش سطح آمادگی امدادگران و نجاتگران در جهت ارتقاء سطح علمی و تخصصی آنها در سطح کشور انجام میِ شود که این امر باعث یکسانسازی و ایجاد استاندارد مشخص برای ارتقاء سطح و سنجش توانمندی جسمانی و مهارتی امدادگران و نجاتگران و انتخاب افراد زبده و چالاکبرای کسب بالاترین درجه و تقویت پارامترهای مهارت، سرعت، دقت و قدرت افراد شده است.
وی اظهار کرد: از آنجا که لازم است ایثارگران از بالاترین سطح آمادگی جسمانی و مهارتی برخوردار باشند، لازم است علاوه بر داشتن گواهی صحت سلامت جسمی و روانی از فیزیک بدنی مناسبی نیز برخوردار باشند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان هدف از انجام این آزمونها وگذراندن مراحل متعدد را سنجش و شناسایی نجاتگران برتر و حائز شرایط برای ورود به دوره ایثار عنوان کرد و گفت: شرکتکنندگان در این آزمون، دارای درجه نجاتگر یکم بوده و حائز امتیازات لازم برای کسب درجه ایثار هستند.