برپایی پستهای غربالگری سلامت در مسیرهای خروجی لرستان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان گفت: پستهای سلامت غربالگری و تب سنجی کووید ۱۹ از روز گذشته در مسیرهای خروجی لرستان برپا شد.
صارم رضایی گفت: با توجه به شرایط به وجود آمده در سطح کشور و نیاز مدیریت بحران و بر اساس ابلاغیههای وزارت بهداشت، جمعیت هلال احمر لرستان از امروز در قالب پست های بازرسی سلامت در ۲۳ نقطه استان به غربالگری سلامت می پردازند.
وی افزود: هدف از برپایی پست های سلامت کمک به ارتقاء سلامت و حفظ ایمنی اقشار مختلف مردم پایش و غربالگری مسافرین در مبادی ورودی خروجی های شهر ها، شناسایی افراد مشکوک به بیماری و ارجاع به نظام سلامت، قطع کردن زنجیره انسانی انتقال ویروس کووید ۱۹ از افراد ناقل به افراد سالم و همچنین ارائه آموزشهای عمومی و همگانی در خصوص ویروس کرونا است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان بیان کرد: پست های بازرسی سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی انجام می شود.