برف و باران و یخزدگی در راه ۱۰ استان/ آمادهباش امدادگران هلالاحمر برای امشب و فردا
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: با اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۱۰ استان در روزهای ۲۸ و ۲۹ دیماه، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلالاحمر به حالت آمادهباش درآمدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در پی هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بارش برف، کولاک و کاهش محسوس دما در برخی از استانهای کشور تیمهای عملیاتی هلالاحمر در این استانها به حالت آماده باش کامل درآمدند.
رئیس سازمان امدادونجات هلالاحمر با اشاره به هشدار هواشناسی افزود: امروز جمعه سازمان هواشناسی برای استان های مازندران ، گلستان، ارتفاعات و دامنههای البرز، تهران، نیمه شرقی خراسان رضوی، خراسان جنوبی، جنوب اصفهان، یزد، شمال و ارتفاعات کرمان هشدار سطح نارنجی اعلام کرده است.
محمودی ادامه داد: همچنین از سوی این سازمان برای روز شنبه در استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان جنوبی، هشدار سطح نارنجی نیز اعلام شده است بنابراین امدادگران و نجاتگران هلالاحمر برای امدادرسانی در این استانها به حالت آماده باش درآمدند.
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در خاتمه توصیه کرد: هموطنان گرامی حتیالامکان از تردد غیرضروری خودداری و قبل از تردد، به هشدارهای هواشناسی توجه کنند. ضمنأ شماره ۱۱۲، شماره ندای امداد و نجات جمعیت هلال احمر، بطور شبانه روزی آماده دریافت پیام مردمی و اعزام نیروهای امدادرسان است.