بارندگی شدید در گلستان و آماده باش هلال احمر/ امدادرسانی برای نجات یک گروه ۴ نفره آغاز شد
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان گلستان گفت: نیروهای امدادی در شهرستان بندرگز به دلیل آبگرفتگی یک منزل مسکونی در گرگان و ریزش آوار ناشی از آبگرفتی به منطقه اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گلستان،فرهاد میقانی، مدیرعامل هلال احمر گلستان گفت: در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر کاهش شدید دمای هوا و ریزش برف و باران، امدادگران و نجاتگران استان به همراه تیم واکنش سریع و خودروهای امدادی در سطح شعب و پایگاه های امداد و نجات استان آماده باش کامل شدند.
او افزود: بارش ها از ظهر امروز چهارشنبه ۲۸ مهرماه آغاز و به تدریج بر میزان آن افزوده شده است. در برخی شهرها آبگرفتگی معابر و خیابان ها مشاهده شده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان گلستان افزود: نیروهای امدادی در شهرستان بندرگز به دلیل آبگرفتگی یک منزل مسکونی در گرگان و ریزش آوار ناشی از آبگرفتی به منطقه اعزام شدند. همچنین در منطقه شموشک شهرستان کردکوی با گزارش گمشدن و آسیب دیدن یک گروه ۴ که قصد رفتن به منطقه جهان نما را داشتند نجاتگران اعزام شدند.