logo

شنبه 11 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/02/07 - 11:38
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اولویت طرح 2020، مشارکت‌پذیری همه مردم است

دبیر ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور گفت: طبق مطالعات انجام‌شده 2020 محله کم برخوردار در شهرهای مختلف کشور شناسایی و برنامه‌ریزی برای حمایت و توانمندسازی آنان انجام‌شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، پارسا گوهری روز سه‌شنبه در جلسه هماهنگی محلات کم برخوردار که به‌صورت بر خط با معاونان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان‌ها در سازمان داوطلبان برگزار شد افزود: در محلات کم برخوردار ۲۱ دستگاه اجرایی و سازمان وظیفه و نقش بر عهده‌دارند که مقررشده جمعیت هلال‌احمر به‌عنوان یکی از دستگاه‌ها در گام نخست با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کار را بر عهده گیرد و به‌عنوان هماهنگ‌کننده در سطح محلات اقدامات خود را انجام دهد.

وی افزود: 2020 محله کم برخوردار در سطح کشور بر اساس مطالعات گسترده شناسایی و به پهنه‌های جداگانه تقسیم‌بندی شده‌اند که مسئولان پهنه‌ها، بررسی، ارزیابی، برنامه‌ریزی، حمایت و توانمندسازی محرومان و مددجویان را برعهده‌گرفته‌اند.

دبیر ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور، تغذیه و پوشاک، آموزش و تحصیلات، مسکن، بهداشت و سلامت، ورزش و تفریحات و همچنین امور فرهنگی و مذهبی را به‌عنوان مسائل مهم و از نیازهای اساسی جامعه تلقی کرد و گفت: این طرح بر مبنای فرموده مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و به‌عنوان تکلیفی برای همه ارکان نظام است و ازآنجایی‌که هلال‌احمر نزدیک‌ترین دستگاه به مردم بوده و از سویی دیگر مشارکت در تأمین این نیازها جزئی از وظیفه ذاتی این سازمان عام‌المنفعه است، بنابراین با ساختار داوطلبانه خود می‌تواند نقش مهمی را در تحقق اهداف طرح مذکور ایفا کند و در حقیقت با توجه به اینکه اعتماد مردم، راه‌حل مشکلات بوده، می‌توان گفت که اولویت طرح 2020، مشارکت‌پذیری همه مردم است.

گوهری افزود: با برنامه‌ریزی یک سری دستور جلسه در سطح کشور، گام نخست شناسایی و ساماندهی نیازمندان محلات کم برخوردار است که سعی شده است با حذف موازی کاری بین دستگاه‌ها، خدمات متنوعی درزمینه توانمندسازی آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان ارائه شود چراکه تأخیر در تأمین این نیازها، آسیب‌های جدی را به دنبال خواهد داشت.

وی تأکید کرد: ایجاد خانه‌های هلال در محلات موردنظر، ارائه آموزش‌های امداد و کمک‌های اولیه و نیز کمک‌هزینه دارو و درمان با راه‌اندازی میز خدمت خانه‌های هلال‌احمر، برنامه‌هایی است که از طریق هلال‌احمر بر اساس ضوابط اعلامی اجرا می‌شود که مدت‌زمان راه‌اندازی میز خدمت ۲۰ روز در نظر گرفته‌شده است.

همچنین در این جلسه، هر یک از مدیران و معاونان داوطلبان با ارائه گزارشی از عملکرد خود در این طرح، به بررسی آسیب‌ها و نقاط قوت و ضعف و تسهیل فرآیندهای موجود پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 96550
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب