انجام 33 عملیات امداد و نجات در استان یزد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد از وقوع 33 مورد حادثه و نجات 5 نفر در یک ماهه گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد؛ محسن حرازی زاده یزدی با اشاره به گزارش عملیات امداد و نجات در مهرماه گفت: 33 عملیات امداد و نجات شامل: 8 عملیات جاده ای، 15 مورد خدمات حضوری، 4 مورد خدمات شهری ، 2 مورد صنعتی و کارگاهی و 4 عملیات کوهستان در یک ماه گذشته انجام شده است.
حرازی زاده افزود: در این عملیات ها 66 نفر دچار حادثه شدند که 29 نفر از این افراد در حوادث جادهای، 17 نفر در خدمات حضوری ، 8 نفر در خدمات شهری ، 2 نفر در صنعتی و کارگاهی و 10 نفر در عملیات کوهستان از خدمات هلال احمر بهرهمند شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد افزود: به دنبال این عملیات 5 نفر نجات یافتند که هر 5 نفر توسط آمبولانس هلال احمر به نزدیک ترین مراکز درمانی انتقال داده شد.
خدمات رسانی 36 تیم به حادثه دیدگان
حرازی زاده افزود: 124 نفر از نجاتگران و امدادگران جمعیت هلال احمر استان در قالب 36 تیم به همراه 11 دستگاه آمبولانس در عملیاتهای امدادی حضور یافتند و نسبت به اجرای 2 مورد عملیات رها سازی با همراه داشتن تجهیزات لازم امدادی به خدمت رسانی به حادثه دیدگان پرداختند.