امدادگران ۳ جوان گمشده در دریاچه سد استقلال میناب را پیدا کردند
سه جوان گمشده توسط تیم های امدادی هلالاحمر هرمزگان در محدوده دریاچه سد استقلال میناب پیدا شدند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر هرمزگان؛ مهندس مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت استان گفت: ساعت ۲۴ روز ۲۷ دی، در تماس تلفنی با ندای امداد ۱۱۲ معاونت امداد و نجات استان مبنی بر مفقودی سه نفر در محدوده دریاچه سد استقلال میناب بلافاصله تیم های عملیاتی شعبه هلالاحمر شهرستان میناب با تجهیزات کامل امدادی به منطقه حادثه اعزام شدند.
وی بیان کرد: بعد از سه ساعت تلاش تیم های عملیاتی این جمعیت و عوامل شهرداری و آب منطقهای، افراد مفقودی را در نزدیکی دریاچه سد استقلال پیدا کرده و پس از انجام اقدامات اولیه امدادی مورد نیاز و در سلامت کامل به منطقه امن منتقل کردند.
سلحشور تصریح کرد: این سه نفر ساعت ۱۰ صبح برای جمع آوری عسل از روستای برنطین شهرستان رودان به سمت رودخانه پشت سد حرکت می کنند که مورد حمله خرس قرار گرفته و پس از فرار در محاصره دریاچه سد استقلال میناب راه برگشت خود را گم می کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان خاطر نشان کرد: تیمهای امداد و نجات این جمعیت در هر ساعت از شبانه روز آماده ارائه خدمت به مردم است و هموطنان در هر ساعت از شبانه روز در صورت بروز مشکل میتوانند با شماره ۱۱۲، ندای امداد و نجات هلال احمر تماس بگیرند.