logo

یکشنبه 12 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/09/30 - 20:59
  • تعداد بازدید : 34
  • تعداد بازدیدکننده : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امدادرسانی به حادثه انفجار گاز و فرو ریختن ساختمان ۴ طبقه در تبریز/12 مصدوم به بیمارستان منتقل شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان‌شرقی از امدادرسانی تیم‌های امدادی این جمعیت به حادثه انفجار گاز و فروریختن ساختمان ۴ طبقه در خیابان عباسی تبریز خبر داد‌.

 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ حمید حسین پور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان‌شرقی از امدادرسانی تیم‌های امدادی این جمعیت به حادثه انفجار گاز و فروریختن ساختمان ۴ طبقه در خیابان عباسی تبریز خبر داد‌ و گفت: ساعتی پیش به دنبال انفجار گاز و فروریختن ساختمان ۴ طبقه مسکونی و تجاری در خیابان عباسی تبریز، نیروهای امدادی از دستگاه‌های مختلف امدادرسان اعم از آتش نشانی شهرداری تبریز، اورژانس، مدیریت بحران استانداری، نیروهای نظامی و انتظامی، تیم های امدادی هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شدند.
 
وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۴۰ نفر از نجاتگران و امدادگران جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی و هلال احمر تبریز با همراهی معاون امدادو نجات در محل حادثه حضور یافته و با بهره گیری از تجهیزات امدادی مخصوص آوار و دستگاه‌های پیشرفته زنده یاب رسکیو رادار( Rescue radar)مشغول جست‌وجوی محبوسین احتمالی در زیر آوار هستند.
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان‌شرقی با اشاره به این که عملیات ادامه دارد، بیان کرد: تاکنون 12 نفر از مصدومین حادثه توسط نیروهای امدادی حاضر در صحنه رهاسازی و به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل شده اند.
  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 89593
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب