اجرای 4 پروژه محرومیت زدایی هلال احمر در استان خراسان جنوبی
معاون جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از اجرای چهار پروژه محرومیت زدایی از ابتدای سال جاری در مناطق مختلف استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، احمد بخشی گفت: جمعیت هلال احمر نه تنها در زمان بحران بلکه در زمان آرامش هم در راستای کمک به نیازمندان از هیچ تلاشی دریغ نکرده و برنامه هایی در دستور کار دارد.
وی افزود: اجرای برنامه های مختلف محرومیت زدایی، برپایی چادر سلامت در مناطق محروم، اعزام کاروان های نذر آب و توزیع سبد غذایی از جمله اقدامات هلال احمر در امر خدمت به نیازمندان بوده است.
بخشی همچنین از اجرای چهار پروژه محرومیت زدایی در مناطق مختلف استان در سال جاری خبر داد و گفت: این پروژه ها با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 400 میلیون ریال انجام شده است.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی افزود: به دنبال اجرای این پروژه ها که با مشارکت داوطلبان و خیرین هلال احمر انجام شده، ۳۴۷ نفر از مزایای طرح ها بهره مند شده اند.
بخشی اعزام ۱۷ کاروان سلامت به روستاهای محروم را از دیگر خدمات انجام شده عنوان کرد و گفت: بیش از ۹ هزار نفر از خدمات این کاروان ها بهره مند شده اند.
وی بیان کرد: توزیع ۲۶۰ بسته حمایتی در قالب اجرای طرح ارمغان مهر و توزیع 2 هزار و ۱۵۱ سبد حمایتی از محل جمع آوری کمک های مردمی میان نیازمندان از دیگر خدمات سال جاری بوده است.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به شیوع کرونا در استان بیان کرد: ضد عفونی کردن معابر، توزیع ماسک، ارائه اقدامات پیشگیرانه میان اقشار مختلف جامعه، توزیع مواد ضدعفونی و اجرای طرح« آمران سلامت» از جمله اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا ویروس بوده است .