logo

سه شنبه 27 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1405/05/26 - 10:17
  • تعداد بازدید : 125
  • تعداد بازدیدکننده : 98
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری صورت گرفت؛

فراخوان عضویت بازنشستگان کشوری در شبکه داوطلبان هلال‌احمر

در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق بازنشستگی کشوری و جمعیت هلال‌احمر و با هدف تقویت مشارکت اجتماعی بازنشستگان، زمینه عضویت بازنشستگان کشوری در شبکه داوطلبان جمعیت هلال‌احمر فراهم شده است.

IMG_20260817_101635_794

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ پیرو تفاهم‌نامه منعقدشده میان صندوق بازنشستگی کشوری و جمعیت هلال‌احمر و در اجرای بند ۵ ماده ۵ این تفاهم‌نامه، مبنی بر تشویق و حمایت از بازنشستگان فعال برای عضویت در شبکه داوطلبان هلال‌احمر، این جمعیت از بازنشستگان کشوری دعوت کرده است تا عضو داوطلب آن شوند.

 

بر اساس این تفاهم‌نامه، بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری می‌توانند با عضویت در شبکه داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود در حوزه‌های امدادی، اجتماعی و بشردوستانه برای کمک به جامعه بهره بگیرند.

 

این همکاری در سه محور اصلی آموزش، زیرساخت‌های مشترک و مسئولیت اجتماعی تعریف شده است. در محور آموزش، ارائه آموزش‌های امدادی، مهارتی، خودمراقبتی و فعالیت‌های سلامت‌محور برای بازنشستگان مورد توجه قرار دارد و در حوزه زیرساخت‌های مشترک نیز بهره‌گیری متقابل از امکانات و ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری صندوق و جمعیت هلال‌احمر در سراسر کشور دنبال می‌شود.

 

همچنین در محور مسئولیت اجتماعی، استفاده از شبکه ارتباطی، تجارب و دانش بازنشستگان برای ارتقای خدمات اجتماعی و کمک به دستگاه‌هایی همچون جمعیت هلال‌احمر پیش‌بینی شده است.

 

بر همین اساس، از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری که علاقه‌مند به عضویت در شبکه داوطلبان جمعیت هلال‌احمر هستند، دعوت شده است با تکمیل فرم مربوط، برای ثبت عضویت و درج اطلاعات در درگاه ورودی عضویت جمعیت هلال‌احمر اقدام کنند.

 

بازنشستگان می‌توانند برای عضویت و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه هلال من به نشانی helaleman.rcs.ir مراجعه کنند.

 

لازم به یادآوری است که صندوق بازنشستگی کشوری و جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در اردیبهشت ماه امسال تفاهم‌نامه مشترکی را امضا کردند. معاون جمعیت هلال‌احمر، در آیین امضای این تفاهم‌نامه، محور اصلی این همکاری را «آموزش همگانی» برشمرده و گفته بود: «تعهد ما ارتقای فرهنگ عمومی و آموزش‌های تخصصی است که این کار برای بازنشستگان به صورت سازمان‌یافته و ویژه انجام خواهد شد. همچنین از حضور داوطلبانه این عزیزان در پویش‌های ملی و بشردوستانه استقبال می‌کنیم.»

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 227401
کلمات کلیدی
فرشته کیانی
خبرنگار

فرشته کیانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب