logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1397/07/28 - 13:20
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر پیوندی در مراسم گرامیداشت یاد پروفسور مزدا: روحیه نوعدوستی پروفسور مزدا، وی را به الگویی جاودان تبدیل کرد/بیمارستان نورافشار مرکز خوبی برای توسعه فعالیت های داوطلبانه جامعه پزشکی است

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: روحیه نوعدوستی و بشردوستی به همراه خلاقیت، نبوغ و چیره‌دستی پروفسور مزدا، وی را در جامعه پزشکی ممتاز و به الگویی ماندگار و جاودان تبدیل کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر علی اصغر پیوندی در مراسم "یاد مزدا"؛ گرامیداشت یاد پروفسور کیوان مزدا؛ ضمن تسلیت ضایعه دردناک درگذشت دکتر مزدا، افزود: امیدواریم تا با بزرگداشت یاد و خاطره پروفسور مزدا بتوانیم قدردان عشق، روحیه فداکاری، بشردوستی و خدمات بی شائبه ای باشیم که در گمنامی تمام انجام داده اند.

وی با بیان این که یادآوری فداکاری ها و بشردوستی پروفسور مزدا موجب تقویت بیش از پیش روحیه انسان دوستی در میان ایرانیان خواهد شد،اظهار کرد: پروفسور مزدا؛ ایرانی غیرتمند و پزشک توانمندی بودند که خدمات بسیاری را در تاریخ پزشکی ایران ماندگار کرد. در جامعه پزشکی افراد بسیار زیادی هستند که خدمات بسیاری ارائه می کنند، اما شاید تعداد کمی از آنها باشند که نامشان در ذهن ها ماندگار و جاودان شده باشد؛ اما توانمندی و روحیه خالصانه خدمت و بشردوستی خاص دکتر مزدا و اینکه بدون هیچ چشمداشت مادی به مردم کشور خود خدمت شایسته و با کیفیت بالا ارائه می‌کرد؛ وی را ممتاز کرده است.

به گفته رئیس جمعیت هلال احمر در راه خدا کار کردن و گمنام ماندن و در کمال گمنامی نیکوکاری کردن اجر بسیار مضاعف در نزد خداوند دارد و پروفسور مزدا نیز منشأ خیرات بسیاری برای جامعه بوده اند. وی با تأکید بر اینکه ضروری است تا همواره برای کاهش مشکلات بیماران تلاش کنیم،اظهار کرد: باید همه تلاش خود را بر این معطوف کنیم که بیماران جز رنج بیماری مشکل دیگری نداشته باشند و وظیفه ما نیز کاهش دغدغه بیماران است، همانگونه که دکتر مزدا بر آن معتقد بوده و حرکت می کرد ما نیز امیدواریم بتوانیم ادامه دهنده این راه باشیم.

دکتر پیوندی با اشاره به اینکه از اهداف و وظایف عمده جمعیت هلال احمر کاهش آلام و مشکلات مردم در شرایط مختلف است، گفت: بیمارستان نور افشار نیز مظهر و نمونه ای از کار خیر و بشردوستی است؛ چرا که این بیمارستان از سوی نیکوکاری؛ وقف جمعیت هلال احمر شده و نیکوکاران بیشماری نیز همانند دکتر مزدا همکار این بیمارستان هستند ، لذا بر تمامی افراد و به خصوص رسانه هایی که در فضاهای مجازی فعالند وظیفه است تا این روحیه و الگوهای خوب نیکوکاری را در جامعه با ضریب بالاتری معرفی کرده و در جهت ترویج اقدامات نیک گام بردارند تا از این طریق به افزایش روحیه امید و نشاط در جامعه کمک کنیم.

وی با بیان اینکه اساس کار هلال احمر داوطلبانه است بر ضرورت تقویت روحیه داوطلبی در جامعه تاکید و تصریح کرد: بیمارستان نورافشار می‌تواند مرکز خوبی برای توسعه فعالیت های داوطلبانه جامعه پزشکی در داخل و خارج از کشور باشد تا از این طریق بتوانیم باری از دوش افراد مستمند و مستأصل جامعه برداریم و خدمات ماندگارتری را ارائه دهیم.

دکتر عبداللهی، مدیر فنی بیمارستان نور افشار نیز در این مراسم با اشاره به اینکه پروفسور مزدا از زمان افتتاح بیمارستان نور افشار سالی دو بار در این بیمارستان خدمات داوطلبانه به بیماران ارائه می‌کرد، گفت: پروفسور مزدا در همواره بیان می کردند که اتاق عمل بیمارستان نور افشار احساس آرامشی خاصی دارد و همین حس موجب می شود تا وی این بیمارستان را دوست داشته باشد.

وی با بیان اینکه پروفسور مزدا شهریور امسال ۲۸ عمل جراحب در داخل کشور انجام داده است، گفت: از میان این اعمال جراحی تنها در دو مورد به علت اختلالات آناتومیک مادرزادی بیماران به نتیجه مطلوب نرسیدیم و مابقی بیماران نتایج بسیار خوبی دریافت کرده‌اند.

دکتر عبداللهی اظهار امیدواری کرد تا همراهان و همکاران پروفسور مزدا در انجام اعمال جراحی بتوانند ادامه دهنده راه وی در داخل کشور باشند.

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 48268
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب