logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1397/08/21 - 10:08
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حضور معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در دهمین کنفرانس بین‌المللی آسیا و اقیانوسیه

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر ایران در حاشیه دهمین کنفرانس بین‌المللی آسیا و اقیانوسیه در دیدارهای جداگانه‌ای با مدیر منطقه‌ای خاورمیانه و شمال آفریقا (مِنا) مستقر در بیروت و همچنین با عضو هیأت مدیره جمعیت هلال احمر افغانستان و رئیس پیشین جمعیت هلال احمر آن کشور، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر داود باقری؛ معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر در دهمین کنفرانس بین‌المللی آسیا و اقیانوسیه شرکت کرد.


در این کنفرانس بین‌المللی، ریچارد گوردون؛ رئیس صلیب سرخ فیلیپین به روند فعالیت این جمعیت و برنامه‌های جذب داوطلبان، خدمات سلامت و آمبولانس، تأسیس 120 شعبه صلیب سرخ در آن کشور، بهره‌مندی از کادر تخصصی پزشکی و جراح و تأسیس مرکز عملیات در سال 2015 اشاره کرد و گفت: اقدامات صلیب سرخ و هلال احمر باید متمرکز، سریع، دوستانه، منعطف و آینده‌نگر باشد.


وی در ادامه با تأکید بر کاهش آلام و ارتقای کرامت انسانی به عنوان یکی از اهداف انجام اقدامات بشردوستانه، به عناوین راهبردهای صلیب سرخ فیلیپین از جمله آمادگی و فراگیر بودن پرداخت.


در حاشیه این کنفرانس بین‌المللی، دکتر باقری با سید هاشم؛ مدیر منطقه‌ای خاورمیانه و شمال آفریقا (مِنا) مستقر در بیروت دیدار و گفت‌و‌گو کرد.


معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر در این دیدار بر گسترش همکاری‌های مشترک میان دفتر منطقه‌ای مِنا و هلال احمر ایران تأکید کرد و یادآور شد: جمعیت هلال‌احمر ایران به دلیل بهره‌مندی از توانمندی‌های لازم در زمینه‌های مختلف همچون امدادونجات، جوانان، داوطلبان و آموزش، می‌تواند از طریق دفتر نمایندگی منطقه‌ای فدراسیون، تجهیزات و کمک‌های لازم به جمعیت‌های ملی منطقه را ارائه دهد.


لازم به ذکر است، در زمان بازدید رئیس جمعیت هلال احمر ایران از بیمارستان شهید راغب‌الحرب لبنان، سیدهاشم، دکتر پیوندی را همراهی خواهد کرد.


در ادامه برگزاری دهمین کنفرانس بین‌المللی آسیا و اقیانوسیه، دکتر باقری با فاطمه گیلانی؛ عضو هیأت مدیره جمعیت هلال احمر افغانستان و رئیس پیشین جمعیت هلال احمر آن کشور دیدار و گفت و گو کرد.


دکتر باقری در این دیدار بر تقویت همکاری‌های مشترک میان جمعیت هلال احمر ایران و افغانستان تأکید کرد و گفت: در سفر رئیس جمعیت هلال احمر به افغانستان در زمینه تکمیل و راه‌اندازی بیمارستانِ در دست احداث جمعیت هلال احمر افغانستان توسط ایران، توافقاتی انجام شد.


معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر با اشاره به ارائه خدمات درمانی به نیازمندان در بیمارستان در دست احداث جمعیت هلال احمر افغانستان، افزود: دوره‌های آموزشی لازم از جمله کمک‌های اولیه، آموزش توانبخشی جسمانی، مدیریت سانحه و تربیت سگ‌های جست‌و‌جو و نجات به کارکنان جمعیت و نیز افراد و گروه‌های محلی آن کشور ارائه می شود و درآمدهای حاصل از این آموزش‌ها، صرف درمان افراد نیازمند و مراجعه‌کنندگان به این بیمارستان خواهد شد.


در این دیدار همچنین در زمینه‌های پیشگیری از مهاجرت‌های بی‌مورد در مرز، صدور روادید کار برای کارکنان ایرانی شاغل در مراکز درمانی افغانستان و موضوعات دیگری پیرامون مباجث بشردوستانه و مدیریت سانحه، توافقاتی انجام شد.

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 48556
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب