logo

سه شنبه 20 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1405/05/20 - 17:04
  • تعداد بازدید : 24
  • تعداد بازدیدکننده : 21
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

تأکید نماینده ولی‌فقیه بر نقش‌آفرینیِ طلاب و جوانان در طرح «قدم به قدم در مسیر بهشت»

IMG_1246

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، خدمت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا(ع) را توفیقی بزرگ و از جلوه های ارزشمند ایمان و بندگی خداوند دانست و گفت: هیچ شرفی بالاتر از شرف خدمت به مردم و کاستن از رنج آنان نیست.

به گزارش روابط عمومی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین معزی در مراسم افتتاحیه طرح «قدم به قدم در مسیر بهشت ۵» که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به فضای معنوی بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) اظهار کرد: حضور در جوار این بارگاه نورانی و توفیق خدمت به زائران امام رضا(ع)، نعمتی بزرگ است و امیدواریم این خدمت مورد رضایت آن حضرت قرار گیرد.

وی با تاکید بر جایگاه مشهد مقدس و بارگاه رضوی در فرهنگ دینی مردم افزود: مشهد، شهر امام رضا(ع) است و خدمتی که در این شهر انجام می شود، به ویژه خدمت به زائران آن حضرت، باید با روحیه ای سرشار از اخلاص، محبت و مسئولیت پذیری همراه باشد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با بیان اینکه پشتوانه این خدمت، ایمان و ارادت به اهل بیت(ع) است، گفت: هر اندازه پشتوانه ایمانی انسان قوی تر باشد، انگیزه او برای خدمت به مردم نیز بیشتر خواهد بود. علقه و انگیزه ما برای خدمت، به اندازه پشتوانه ایمانی ماست.

حجت الاسلام و المسلمین معزی با طرح این پرسش که «آیا شرفی بالاتر از شرف خدمت وجود دارد؟» ادامه داد: خدمت به زائر، خدمت به مردم و کمک به انسانی که خسته است یا برای رسیدن به مقصد خود به همراهی و یاری نیاز دارد، از ارزشمندترین کارهایی است که انسان می تواند انجام دهد.

وی افزود: کسی که برای خدمت به زائر امام رضا(ع) قدم برمی دارد، در حقیقت برای انسانی خدمت می کند که ممکن است همه امید و پناه خود را در توسل و ارتباط با این آستان مقدس جست وجو کند. از همین رو خدمت به زائر، تنها یک فعالیت اجرایی نیست، بلکه جلوه ای از ایمان، محبت و مردم داری است.

کانون طلاب؛ سرمایه ای برای خدمت رسانی به مردم

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با اشاره به نقش طلاب و جوانان طلبه در طرح «قدم به قدم در مسیر بهشت ۵» اظهار کرد: حضور طلاب جوان و نیروهای مومن و داوطلب در عرصه خدمت، سرمایه ای ارزشمند برای جامعه است و نشان می دهد روحیه نوع دوستی، مسئولیت پذیری و کمک به دیگران همچنان در میان نسل جوان زنده و پویاست.

وی با تاکید بر ظرفیت کانون طلاب جمعیت هلال احمر افزود: کانون طلاب می تواند زمینه ای برای حضور سازمان یافته و موثر طلاب در عرصه های خدمت رسانی باشد و ظرفیت ایمان، دانش، انگیزه و روحیه جهادی آنان را در مسیر خدمت به مردم به کار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین معزی ادامه داد: طلبه ها و جوانان مومن، از سرمایه های مهم این مسیر هستند. حضور آنان در کنار امدادگران، داوطلبان و دیگر خدمتگزاران، نشان دهنده پیوند میان ایمان، مسئولیت اجتماعی و خدمت به مردم است.

وی با اشاره به سابقه حضور طلاب در عرصه های مختلف خدمت رسانی گفت: طلاب و جوانان مومن در سال های گذشته نیز در کنار مردم و در عرصه های مختلف خدمت حضور داشته اند و این ظرفیت باید برای خدمت بیشتر و موثرتر به جامعه تقویت شود.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه خدمت باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: آینده مطلوب خدمت رسانی زمانی محقق می شود که انسان ها در کنار یکدیگر و با احساس مسئولیت برای کاهش مشکلات مردم تلاش کنند. طلاب نیز می توانند در ترویج این فرهنگ و گسترش روحیه خدمت، نقش موثری ایفا کنند.

هدف خدمت؛ کاستن از رنج مردم

حجت الاسلام و المسلمین معزی با تاکید بر اینکه هدف اصلی هر کارگزار و خدمتگزار باید کاستن از رنج مردم باشد، گفت: کارگزار باید تلاش کند از درد و رنج مردم بکاهد و باری از دوش آنان بردارد. آینده خدمت رسانی نیز در گرو همین نگاه است؛ اینکه انسان در کنار دیگران قرار گیرد و برای کاهش مشکلات آنان قدم بردارد.

وی افزود: خدمت، انسان را در مسیر رشد اخلاقی و انسانی قرار می دهد و جامعه نیز از همین مسیر می تواند به سوی تعالی حرکت کند. آنچه در این مسیر اهمیت دارد، نیت الهی و تلاش برای رضایت خداوند است.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با تاکید بر اهمیت اخلاص در خدمت رسانی اظهار کرد: اگر نیت انسان در خدمت، خداوند و رضایت او باشد، این خدمت ارزش و برکت دیگری پیدا می کند. اساس کار ما باید نیت الهی و خدمت خالصانه به مردم باشد و نباید این خدمت با انگیزه های غیرالهی آمیخته شود.

وی با قدردانی از امدادگران، جوانان، داوطلبان و طلاب خدمتگزار تصریح کرد: حضور نیروهای هلال احمر در کنار مردم، جلوه ای از فرهنگ ایثار، مسئولیت پذیری و مردم داری است. هلال احمر همواره در حوادث، بحران ها و شرایط دشوار در کنار مردم بوده و نیروهای آن با فداکاری و ایثار، خدمت به مردم را سرلوحه فعالیت خود قرار داده اند.

ادامه راه شهیدان در میدان خدمت

حجت الاسلام و المسلمین معزی همچنین با گرامیداشت یاد شهیدان و ایثارگران عرصه خدمت، تداوم مسیر آنان را وظیفه ای مهم دانست و گفت: ادامه خدمت به مردم می تواند ادای دین به شهیدانی باشد که جان خود را در راه خدا و مردم فدا کردند. راه شهیدان باید در میدان خدمت، ایثار و مسئولیت پذیری ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به حضور جوانان و نیروهای مومن در این مسیر افزود: این نسل می تواند با تکیه بر ایمان و انگیزه الهی، در کنار مردم و برای مردم حرکت کند و بخشی از نیازهای جامعه را پاسخ دهد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در پایان با قدردانی از برگزارکنندگان و خدمتگزاران طرح «قدم به قدم در مسیر بهشت ۵» گفت: در عرصه خدمت، مقابله با سختی ها و مشکلات زمانی معنا پیدا می کند که نتیجه آن، کاهش رنج مردم و خدمت بیشتر به آنان باشد.

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 227272
کلمات کلیدی
زهرا قاسمی
خبرنگار

زهرا قاسمی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب