امروز يك شنبه  ۳ خرداد ۱۴۰۵

واژگونی وانت تویوتا در محور سراوان به کوهک/ ۳ نفر جان باختند و ۲۴ نفر مصدوم شدند

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سیستان و بلوچستان ، از وقوع حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی وانت تویوتا در شهرستان سراوان خبر داد که منجر به جان باختن و زخمی‌شدن ۲۷ نفر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ سیدمحمد مهدی سجادی، در تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۰۳:۳۱ بامداد دوم خرداد ماه ۱۴۰۵ ، گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه وانت تویوتا در محور سراوان به کوهک دریافت شد که بلافاصله تیم‌های عملیاتی پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای هلال احمر شهرستان سراوان به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به وسعت حادثه افزود: این خودرو حامل ۲۷ سرنشین بود که متاسفانه بر اثر شدت واژگونی ، ۳ نفر در دم جان باختند و ۲۴ نفر دیگر دچار مصدومیت‌های سطحی و شدید شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سیستان و بلوچستان در خصوص روند امدادرسانی خاطرنشان کرد: نجاتگران هلال‌ احمر پس از انجام اقدامات پیش‌ بیمارستانی و رهاسازی حادثه‌ دیدگان ، ۳ مصدوم حادثه را به مراکز درمانی منتقل کردند. دیگر مصدومین حادثه نیز توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

0
/
۱۴۰۵/۰۳/۰۳- ۰۹:۳۲
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه