امروز پنج شنبه  ۹ آذر ۱۴۰۲

امدادگر داوطلب هلال‌احمر به مقام قهرمانی «کیوکوشین» کشور رسید

مرتضی پورمحمدی که فعالیت خود را در جمعیت هلال احمر از سال ۱۳۷۹ آغاز کرده، در رده سنی پیشکسوتان به مقام قهرمانی کیوکوشین کشوری رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ مرتضی پورمحمدی، امدادگر داوطلب هلال احمر کیش که اصالتی لرستانی دارد، در وزن آزاد مسابقات کشوری کیوکوشین در رده سنی پیشکسوتان به مقام قهرمانی رسید.

پورمحمدی در رابطه با مسیری که تا رسیدن به این قهرمانی طی کرده، می‌گوید: من از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را در رشته ورزشی کیوکوشین آغاز کردم و پس از طی مراحل مختلف آموزشی، دان ۴ این رشته ورزشی را دریافت و مربی این رشته ورزشی شدم.

وی افزود: در رده‌های سنی مختلف چند مرتبه قهرمان کشور شدم و تا به امروز توانسته ام فعالیت خود را در این رشته ورزشی ادامه دهم.

پورمحمدی با اشاره به این که حضور در هلال احمر، در تقویت روحیه ورزشی او اثرگذار بود، گفت: من از سال ۱۳۷۹ به عنوان یک عضو جوان وارد مجموعه هلال احمر شدم که در ادامه به عنوان یک امدادگر در جمعیت هلال احمر کیش، توفیق خدمت به مردم را پیدا کردم.

علاوه بر این در حوزه آموزش نیز فعالیت های داوطلبانه خود را ادامه داده و تلاش کردم تا تجربیات خود را به اعضای جوان منتقل کنم.

پورمحمدی از تجربیات خود به عنوان یک آتش نشان می‌گوید و بر این باور است که خدمت به مردم و کشور در هر لباسی ارزشمند است و انگیزه ای مضاعف برای حضور در خط مقدم خدمت به مردم ایجاد می‌کند.

0
/
۱۴۰۲/۰۸/۲۷- ۱۳:۳۴
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه