امروز دوشنبه  ۲۰ آذر ۱۴۰۲
از سوی داوران دادرس کشور مطرح شد؛

13 روایت از مهارت های جدید امدادی در مسابقات کشوری آماده

در یازدهمین مرحله کشوری مسابقات آماده،  در ابتکاری دوازده مهارت امدادی جدید از سوی سازمان جوانان هلال احمر در سایت مهارت های امدادی ثبت شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، یازدهمین مرحله کشوری مسابقات آماده عصر شنبه_ بیست و پنجم شهریور ماه_ با برگزاری مسابقه نهایی به کار خود پایان داد.  در این دوره از رقابت ها مکان برگزاری مسابقات تغییر و 12 مهارت جدید در سایت های مهارت امدادی افزوده شد که این اقدام برای اولین بار طی یازده ساله گذشته انجام شد. 

سازمان جوانان جمعیت هلال احمر میزبانی اجرای یازدهمین مرحله کشوری مسابقات آماده را به استان فارس محول کرد. بانوان دادرس شرکت کننده در این طرح تاکید داشتند خدمت گزاری در هلال احمر و کمک به مردم، استان یا شهر نمی‌شناسد.

تنوع در طراحی سایت های امدادی بی نظیر بود

فاطمه حاجی علیان داور دادرس یازدهمین المپیاد آماده که از استان البرز در این مسابقات حضور یافته بود، در توصیف این دوره از المپیاد آماده می‌گوید: دانش آموزان دادرس شرکت کننده در این دوره از رقابت ها بسیار پر انرژی و توانمند هستند.

وی که یازده سال سابقه آموزش و داوری در طرح دادرس را دارد، طرح دادرس و اجرای آن را به دانه ای تشبیه می‌کند که کاشت شد و ثمره آن نهال، یازده ساله ای شد که امروز دانش آموزان از سراسر کشور با حضور پر شور خود مهارت های لازم این طرح را فرا بگیرند و بتوانند به دیگران کمک کنند. 

حاجی علیان بیان کرد: یکی از اقدامات شاخص این دوره از مسابقات تنوع ایجاد شده در طراحی هر سایت امدادی است. تنوع‌ در طراحی سایت و ایجاد مهارت های جدید برای دانش آموزان به مثابه جلوگیری از اقدامات تکراری است و تغییر این روند برای مربیان استان‌ها و هم برای دانش آموز تجربه بسیار خوبی بود.

سطح کیفی دانش علمی دانش آموزان افزایش یافته است

زینب پاک سرشت یکی دیگر از داوران مسابقات آماده به افزایش سطح کیفی دانش علمی دانش آموزان اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش تدریس آموزش تئوری مهارت های امدادی سطح دانش آموزان در مقایسه با شرکت کنندگان دوره‌های پیشین بسیار افزایش یافته است.  در آموزش ها رقابت بین دانش آموزان بسیار بالا بود.

هر دانش آموز یک دادرس توانمند است

هدیه زهرا خوشنویس دیگر داور یازدهمین المپیاد آماده، در خصوص این دوره بیان کرد: امسال نسبت به سال های گذشته آموزش ها بسیار بهتر و کاربردی تر بود. با توجه به یکسان سازی اطلاعات که به صورت استانی و کشوری برای مدرسین طرح دادرس برگزار شده بود، در یکپارچه سازی اطلاعات به دانش آموزان نیز تا حد بسیار خوبی انجام شده بود.

خوشنویس، حضور دانش آموز در سایت های واقعی حادثه و مواجه با آنها را مزیت بسیار خوب برگزاری مسابقات کشوری برشمرد و اضافه کرد: طراحی مهارت های جدید در سایت در حقیقت یک سناریوی جدید برای دادرس است که با بروز یک حادثه واقعی با فراگیری تمام مهارت ها کار امدادرسانی را انجام می دهد.

تجهیزات سایت متناسب با توانمندی دادرس بود

معصومه خانی یکی از داوران المپیاد آماده اهل اصفهان در این رویداد حضور داشت، از اقدام سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به جهت طراحی مدرن و به روز تجهیزات سایت های امدادی قدردانی کرد و گفت: در مهارت های جدیدی که در طراحی سایت اضافه شده است این فضاها به گونه ای بوده است که متناسب با سن و توانمندی دانش آموزان پیش بینی شده است.

میزبانی فارس در برگزاری رویداد آماده بسیار خوب بود

طاهره نوری نهاد داور دادرس یازدهمین دوره کشوری مسابقات آماده از استان همدان در سخنانی بیان کرد: رفاقت دانش آموزان از استان‌های مختلف با یکدیگر بسیار خوب بود و دانش آموزان دادرس هیجان و انرژی بسیار زیادی داشتند. با توجه به فشردگی اجرای برنامه‌ها اما کسب تجربه در این فضا برای دانش آموزان دادرس بسیار موثر بود.

انتقال تجربیات پیشکسوتان عرصه دادرس به دانش آموزان

یکی از موضوعاتی که در برگزاری چنین رویدادهایی اهمیت ویژه دارد، حضور پیشکسوتان متخصص هر حوزه است که در این دوره از مسابقات دو پیشکسوت عرصه داوری دادرس حضور داشتند که تجربیات خود را به مربیان، سرپرستان و حتی دانش آموزان انتقال می دادند.

هادی غروی مدرس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر یکی از پیشکسوتان بود و وی بیش از ۵۴  سال تجربه حضور در اردوهای مسابقات آماده را دارد. عمده دانش آموزان شرکت کننده در این رقابت ها برنده هستند.

غروی بیان کرد: "هر خانواده یک امدادگر" شعاری بود که سالیان گذشته در خانواده امداد مطرح شد و پیرو آن آموزش های امدادی به عنوان یک ضرورت برای دانش آموزان در دستور کار قرار گرفت و بدنبال آن مسابقه ای تحت عنوان المپیاد آماده برگزار شد. 

این مدرس دادرس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: بنظر می رسد توانمندی و استقبال دانش آموزان دختر دادرس بیش از پسران بود و همکاری، رفاقت و صمیمیت دانش آموزان دختر دادرس بسیار خوب بود.

غروی در ارزیابی از برگزاری این دوره نسبت به سال های گذشته افزود: باتوجه به اینکه این دوره از مسابقات به میزبانی استان فارس و شهر شیراز برگزار شد، میزبان تلاش بسیاری داشته و برنامه ریزی برای ارائه خدمات مطلوب بسیار مدون بود .

در ادامه همچنین، شهریار مزید آبادی مدرس و داور طرح دادرس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر اظهار کرد: عملکرد و توانمندی دختران دانش آموز دادرس بسیار چشمگیرتر از پسران  بود. نظم دانش آموزان دختر دادرس در این دوره از مسابقات بسیار ارزشمند بود و هدایت سرپرستان تیم بسیار عالی بود.

این دانش آموزان برای دستیابی به هدف خود می جنگند

سمیه منیری خوی، داور دادرس استان یزد که پنج سال سابقه داوری در مسابقات آماده را دارد توانمندی و حضور دانش آموز شرکت کننده این دوره را در سطح بسیار بالایی ارزیابی کرد و گفت: با هیجان و رقابت بسیار زیادی که در میان دختران وجود داشت،آنها برای دستیابی به هدف خود می جنگند و ما داوران جنگیدن واقعی آنها را در عرصه مهارت های امدادی می‌بینیم.

سازمان جوانان تلاش بسیاری برای برگزاری مسابقات داشت

مونا پهلوان زاده یکی دیگر از سر داوران دادرس که از استان‌ گیلان در این رقابت ها حضور داشت، به تلاش بسیار سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در برگزاری این دوره از مسابقات آماده اشاره کرد و گفت: میزبان و برگزار کنندگان این دوره از مسابقات تلاش بسیاری برای اجرای هر چه بهتر داشتند. توانمندی و سطح سواد دانش آموزان بسیار خوب بود.

توانایی دانش آموزان دادرس دختر بیش از پسران بود

مینا باغستانی دیگر داور دادرس از استان اصفهان در این مسابقات معتقد است در بخش مسابقات جانبی توانایی دختران و اجرای کار مشارکتی آنها بیش از دادرسان پسر بود.

نظم کادر اجرایی بسیار خوب بود

زهرا زارعی از استان ایلام داور دادرس یازدهمین مرحله کشوری مسابقات آماده اظهار کرد: با توجه به مختلف بودن هر تیم دادرس دانش آموزی، حضور دانش آموزان در این دوره بسیار متفاوت تر از دوره‌های قبل بود. یکی از بارزترین اقدامات برگزار کنندگان این دوره از مسابقات نظم بسیار دقیق میان اعضای کادر اجرایی بود.

برگزاری مسابقات آماده نشان دهنده تلاش بیشتر دانش آموز است

نوشین ریحانی داور دادرس استان فارس با بیان اینکه در هریک از مهارت امدادی دانش آموزان توانمندی ویژه ای داشتند اما در مهارت حمل آب، مشارکت دانش آموزان دادرس از هر استان بسیار ارزشمند بود افزود: با توجه به اجرای روند طرح دادرس به صورت شهرستانی و استانی و سپس برگزاری یک رقابت در قالب مسابقات کشوری، این اقدام بسیار مثبت است و نشان دهنده تلاش بیشتر دانش آموزان در یادگیری عملیات های امدادی است.

هر دادرس نجات دهنده جان یک انسان است

حمیده فرزیان یکی از داوران دادرس از استان سیستان و بلوچستان گفت: ارائه آموزش های امدادی به دانش آموزان در مدارس منجر می‌شود هر دادرس نجات دهنده جان یک انسان باشد. دانش آموزان با آمادگی بسیار زیاد و هدفمند در این مسابقات حضور داشتند و تبادل تجربیات آنها با هر استان بسیار حائز اهمیت بود.

ارائه آموزش های امدادی یکپارچه تر از گذشته بود

فائقه تقوایی داور دادرس یازدهمین مرحله کشوری مسابقات آماده که از شهر اصفهان  برای شرکت در این رویداد آمده بود، تاکید کرد: با توجه به برنامه ریزی بسیار دقیق سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در برگزار این رویداد در آموزش های ارائه شده به دانش آموزان دادرس، مهارت ها تخصصی تر، هدفمند تر و آموزش ها یکپارچه تر از سال های گذشته بود.

وی افزود: از سال ۹۵ به عنوان کمک داور و پس از آن به عنوان داور در مسابقات دادرس حضور دارم و برآیند ارزیابی که از برگزاری این دوره دارم در حقیقت آموزش های ارائه شده در راستای رفع نواقص و حتی کسب تجربه برای هر دانش آموز دادرس است.

داوران دادرس در یازدهمین مرحله کشوری مسابقات آماده با رویکرد انسانیت و بشر دوستی در این مسیر فعالیت دارند.

0
/
۱۴۰۲/۰۶/۲۹- ۱۰:۵۴
/
چهارشنبه 29 شهریور 1402 - 10:54
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه