به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان زنجان، حکمت اله هاشمی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: سه هزار و 818 نفر از زائران اربعین حسینی(ع) در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه از خدمات بخش های مختلف درمانی اعم از بخش های تخصصی، پزشک عمومی، اورژانس، پرستاری و داروخانه دریافت کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات درمانی جمعیت هلالاحمراستان زنجان در موکب شهرستان خرم دره واقع در عمود 666 مسیر نجف - کربلا به صورت شبانه روزی تا پایان اربعین حسینی علیه السلام تداوم دارد.
رئیس کمیته امداد و نجات ستاد اربعین استان زنجان گفت: 2 دستگاه آمبولانس همراه با نیروهای عملیاتی امداد و نجات نیز در درمانگاه تخصصی سطح ۲ هلال احمر استان در این عمود مستقر شده اند که در صورت نیاز، زائران نیازمند به خدمات بیمارستانی را به نزدیکترین مراکز منتقل کنند.
هاشمی تاکید کرد: علاوه بر تیم درمانی هلال احمر زنجان و تیم ثابت عملیاتی امداد و نجات، اکیپهای سیار امدادی هلال احمر همراه با آمبولانس در مسیر پیاده روی اربعین حسینی فعالیت دارند تا در صورت وقوع حوادث احتمالی در کمترین زمان ممکن برای امدادرسانی اقدام کنند.
وی یادآوری کرد: درمانگاه هلال احمر متشکل از پزشکان متخصص اعم از اطفال، قلب، داخلی، زنان و زایمان، پزشکان عمومی، پرستار، تکنسین اورژانس، تکنسین فنی داروخانه و سایر عوامل است که از 6 شهریور در موکب شهرستان خرم دره در عمود 666 خدمات درمانی رایگان به زوار ارائه می دهد.
رئیس کمیته امداد و نجات ستاد اربعین استان زنجان گفت: هلال احمر استان اربعین امسال برای نخستین بار اقدام به برپایی درمانگاه تخصصی سطح ۲ در مسیر نجف به کربلا برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی(ع) کرده است.