امروز جمعه  ۳۱ شهريور ۱۴۰۲

تکریم و معارفه معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر

علی سرابی آسیابر در میان همراهی، قدردانی و ابراز محبت کارکنان معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی و در حضور راضیه عالیشوندی رئیس حوزه ریاست جمعیت هلال احمر جای خود را به امیر جبلی داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ جلسه تکریم و قدردانی از معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر و معارفه سرپرست جدید این معاونت صبح چهارشنبه 16 فروردین 1402 در ساختمان ستادی صلح برگزار شد.

در این جلسه رئیس حوزه ریاست جمعیت هلال احمر، معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی را بازوی اصلی رئیس جمعیت در پیشبرد اهداف این تشکیلات دانست و با قدردانی از سرابی آسیابر، او را بازوی قدرتمند هلال احمر در یکسال گذشته دانست.

عالیشوندی همچنین انتخاب امیر جبلی به سرپرستی معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی را منطبق با سیاست‌های بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر به‌کارگیری جوانان علمی و انقلابی در صندلی‌های مدیریتی خواند.

رشد 129 درصدی سرانه رفاهی کارکنان، تدوین و تصویب آئین‌نامه استخدامی هلال احمر، برقراری بیمه تامین اجتماعی و افزایش پرداختی به امدادگران و به نتیجه رسیدن استخدام نجاتگران درجه ایثار و رانندگان پایه یکم از جمله اقداماتی است که در یک‌سال گذشته زمان و توان کارکنان معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی را به خود اختصاص داد.

مشاهده ۳۱۳۹
/
۱۴۰۲/۰۱/۱۶- ۱۵:۲۴
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه